Julescones

8 stk.

Vurdering (6 st)

Ingredienser

1 dl groft hakkede hasselnødder
1 1/2 dl hakkede tørrede figner
1 dl rosiner
1 dl hakkede tørrede abrikoser
2 1/2 dl hvedemel
2 dl rugmel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
3 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 spsk. olie
2 dl mælk

Instruktioner

Bland nødder, figner, rosiner og abrikoser med de tørre ingredienser. Tilsæt sirup, olie og mælk, og arbejd det sammen til en dej. Del dejen i to stykker, som formes til runde boller med en diameter på ca. 15 cm. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir, og skær et kors gennem bollerne. Bages midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter. Lad bollerne køle lidt af, inden de spises.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.