Julesangria

Julesangria

ca. 1,5 liter 30 minutter
Sangria er en dejligt læskende drik om sommeren, men den er også lækker om vinteren. Byd på julesangria som velkomstdrik ved julefesten eller middagen. Server den i festlige glas, og garner med kanelsukker.
Julesangria
Bedømmelse: (7vurderinger)

Ingredienser

  • saften af 2 appelsiner (ca. 2 dl)
  • 1/2 l rødvin
  • 1/2 l gløgg
  • 3 kanelstænger
  • 3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 2 appelsiner, usprøjtede
  • 1/2 grapefrugt, usprøjtede
  • 1/2 granatæble
  • 1/2 l danskvand isterninger

Pynt på glassene

  • appelsin
  • 2 spsk. Dansukker Sukker
  • 1 spsk. stødt kanel

Pres saften ud af appelsinerne, og hæld den op i en kande. Tilsæt rødvin, gløgg, kanelstænger og sukker.

Skyl og skær appelsinerne og grapefrug­ten i skiver, og læg dem i kanden. Tilsæt kernerne fra granatæblet. Lad det stå i ca. 30 minutter.

Pynt glassene ved at fugte kanterne med en appelsinbåd. Bland sukker og kanel på en tallerken, og dyp glassene i sukker­blandingen, så glassene får en kant af sukker og kanel.

Hæld mineralvandet og isterningerne i kanden med sangria lige inden servering. Hæld sangriaen i glassene, og server.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;