Julesangria

Sangria er en dejligt læskende drik om sommeren, men den er også lækker om vinteren. Byd på julesangria som velkomstdrik ved julefesten eller middagen. Server den i festlige glas, og garner med kanelsukker.

ca. 1,5 liter

30 minutter

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

saften af 2 appelsiner (ca. 2 dl)
1/2 l rødvin
1/2 l gløgg
3 kanelstænger
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 appelsiner, usprøjtede
1/2 grapefrugt, usprøjtede
1/2 granatæble
1/2 l danskvand isterninger

Pynt på glassene
appelsin
2 spsk. Dansukker Sukker
1 spsk. stødt kanel

Instruktioner

Pres saften ud af appelsinerne, og hæld den op i en kande. Tilsæt rødvin, gløgg, kanelstænger og sukker.

Skyl og skær appelsinerne og grapefrug­ten i skiver, og læg dem i kanden. Tilsæt kernerne fra granatæblet. Lad det stå i ca. 30 minutter.

Pynt glassene ved at fugte kanterne med en appelsinbåd. Bland sukker og kanel på en tallerken, og dyp glassene i sukker­blandingen, så glassene får en kant af sukker og kanel.

Hæld mineralvandet og isterningerne i kanden med sangria lige inden servering. Hæld sangriaen i glassene, og server.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.