Juleparfait

8 pers. 30 minutter + 4 timer i fryseren
Parfait er en flødeagtig dessert, der minder om is, men fryses uden omrøring. Tilsæt smag og pynt til din juleparfait efter eget valg. Denne milde variant af juleparfait er god sammen med syrlige bær.
Juleparfait
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 6 æggeblommer
  • 1 dl Dansukker Flormelis
  • 1/2 dl Dansukker Glukosesirup
  • 6 dl piskefløde

Pisk æggeblommer, flormelis og glukosesirup i en skål, til det er luftigt.

Pisk fløden til skum i en anden skål. Bland forsigtigt æggeblandingen og fløden, og hæld parfaiten i en brødform beklædt med husholdningsfilm.

Frys i 4­5 timer. Tag parfaiten ud af fry­seren ca. 20 minutter inden servering.

Server med bær efter eget valg.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker