Juleparfait

Parfait er en flødeagtig dessert, der minder om is, men fryses uden omrøring. Tilsæt smag og pynt til din juleparfait efter eget valg. Denne milde variant af juleparfait er god sammen med syrlige bær.

8 pers.

30 minutter + 4 timer i fryseren

Vurdering (0 st)

Ingredienser

6 æggeblommer
1 dl Dansukker Flormelis
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
6 dl piskefløde

Instruktioner

Pisk æggeblommer, flormelis og glukosesirup i en skål, til det er luftigt.

Pisk fløden til skum i en anden skål. Bland forsigtigt æggeblandingen og fløden, og hæld parfaiten i en brødform beklædt med husholdningsfilm.

Frys i 4­5 timer. Tag parfaiten ud af fry­seren ca. 20 minutter inden servering.

Server med bær efter eget valg.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.