Ingredienser
4 dl hvedemel
1 dl Dansukker Flormelis
200 g blødt smør eller margarine
1 æggeblomme
Marengsdej
2 æggehvider
3/4 dl Dansukker Brun Farin
2 tsk. brunkagekrydderi
Instruktioner
Bland mel og flormelis i en skål. Tilsæt fedtstoffet i mindre stykker, og findel det med en gaffel. Tilsæt æggeblommen, og arbejd det sammen til en dej. Stil dejen i køleskab i mindst 1/2 time. Pisk æggehviderne stive. Vend sukkeret og krydderiet i.
Rul dejen ud i en rektangulær flade på ca. 50 x 30 cm. Kom marengsdejen ovenpå. Rul sammen. Stil kagerullen i fryseren i ca. 1/2 time, så den bliver helt kold. Sæt ovnen på 160 °C. Skær rullen i godt 1/2 cm tykke skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.