Julehjerter med jordbærsyltetøj og sukkerdrys

16-20 stk

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Småkagedej
100 g Dansukker Bagesukker
120 g smør
240 g mel
1 æg

Jordbærsyltetøj
400 g frosne jordbær
150 g Dansukker Syltesukker
2 tsk citronsaft
citronskal, fra en ubehandlet citron

Desuden
Dansukker Perlesukker

Udstyr
Rillet rund udstikker (Ø 5 cm), hjerteformet udstikker

Instruktioner

Giv jordbær, citronsaft og citronskal et opkog og lad det simre i 5 minutter. Tilsæt syltesukker, bring det hele i kog og lad det simre 1-2 minutter. Stavblend og sæt syltetøjet på køl indtil brug.

Blend alle ingredienser til småkagedejen i en foodprocessor og saml dejen kort med hænderne. Rul dejen tyndt ud til 2-3 mm tykkelse mellem to stykker bagepapir og sæt den på køl i 10 minutter.

Udstik cirkler af den kolde dej og udstik så et hjerte i midten af halvdelen af cirklerne. Sæt dejen på køl i 10 minutter og flyt så de udstukne cirkler og hjerter til en bageplade beklædt med bagepapir. Drys alle cirklerne med hjerte-huller med perlesukker og bag småkagerne ved 180° (alm. varme) i ca. 15 minutter til de er let gyldne.

Smør et tyndt lag afkølet jordbærsyltetøj på hver småkagebund og læg den sammen med en småkage med hjertehul. Server dem friskbagte eller opbevar dem lufttæt indtil servering. Spis de små hjerter som småkager.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukkertypernes smagsintensitet

Salt og peber er centrale i de fleste retter. For professionelle kokke gælder det samme for sukker. Hvor salt og peber skaber kant og kontrast, så afrunder, forstærker og fyldiggør sukker smagen.

Halloween-træstammer

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.

Pærekage med rosmarin

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Sarah Bernhardt kager

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.