Julebrownie med nødder og chokolade

Denne julebrownie har en perfekt konsistens med en blød midte og en sprød overflade. Og så er den pyntet så ualmindelig fint med nødder, chokolade, tranebær og selvfølgelig julesne.
- Opskrift Maria Vestergaard

Vurdering (0 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Jule brownie
3 æg
275 g Dansukker bagesukker
200 g smør
200 g mørk chokolade
130 g hvedemel
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. stødt ingefær
1/2 tsk. kardemomme
1 tsk. stødt kanel

Topping
150 g mørk chokolade
50 g mandler
50 g tranebær
50 g pekannødder
50 g hvid chokolade
1 spsk. Dansukker økologisk flormelis

Instruktioner

Jule brownie
Pisk æg og sukker luftigt.
Smelt smør i en kasserolle og tilsæt chokoladen. Bland chokoladeblandingen godt sammen.
Hæld alle de tørre ingredienser i en skål og bland det sammen.
Tilsæt de tørre ingredienser til kagedejen og rør kage dejen glat og ensartet.
Tilsæt chokoladeblandingen og rør yderligere til der ikke længere ses nogle klumper.
Hæld kagedejen i en bageform beklædt med bagepapir, og bag kagen i ovnen ved 175 graders varme (varmluft) i ca. 30min.
Lad kagen køle helt af i køleskabet inden den pyntes.

Topping
Smelt mørk chokolade og fordel det ud på brownien.
Bland nødder, tranebær og hvid chokolade sammen i en skål og fordel det ud på chokoladelaget.
Sæt kagen på køl og skær den først ud i skiver, når chokoladen er størknet helt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Hyldeblomstsaft

Herlig hyld

Endelig blomstrer den herlige hyld! Det er sæson for hyldeblomsterne i juni-juli, og i august bliver hyldebærrene modne. Du kan lave masser af lækre sager af både hyldeblomster og hyldebær – og så er det oven i købet nemt. Her har vi samlet alle vores fantastiske opskrifter med hyld!

Jordbærtærte

Den herlige jordbærtid

Sommeren – den herlige jordbærtid! Nu handler det om at gøre brug af alle jordbærrene! De er selvfølgelig lækre at spise, præcis som de er, men prøv også at lade dig inspirere af vores opskrifter med jordbær. Hvis du ikke kan nå at bruge alle jordbærrene i den herlige jordbærtid, så kan de nemt fryses ned til vinteren.

Sommerdesserter

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Fløde-ispinde

Lav din egen is

For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Hyldeblomst Sangria

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol. Hvorfor ikke prøve Mousserende sangria eller Rabarbermargarita?