Ingredienser
3/4 dl Dansukker Flormelis
3 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl vand
1 dl Dansukker Glukosesirup
1 knsp. pebermynteolie eller anden smagsgiver
frugtfarve
Instruktioner
Sigt flormelis ned på en plade. Kom lidt olie på et stykke bagepapir eller i karamelforme.
Rør sukker, vand og glukosesirup sammen i en tykbundet gryde. Lad det koge op ved middelhøj varme, til massen har nået en temperatur på 152 °C, eller dryp lidt af massen i et glas med koldt vand for at se, om konsistensen er passende. Tag gryden af varmen, og tilsæt smagsgiver og farve. Kom massen i passende stykker på papiret, eller hæld den i formene. Du kan også forme klatter af massen og trykke en halv grillpind af træ ned i den, så du i stedet får slikkepinde. Vend stykkerne i flormelis, inden de lægges i et glas med tætsluttende låg.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Først skal træet vises
Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Lækre julekager
Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.
Julens småkager
Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?
Juledrikke
Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?