Jordbærspøgelser

Vurdering (6 stk)

Ingredienser

Friske jordbær
Hvid chokolade
1 spsk. æggehvide
1/2 - 1 dl Dansukker Flormelis
1 1/2 tsk. kakao

Instruktioner

Nu om dage kan man få friske jordbær året rundt, og det har vi benyttet os af til disse supersøde og gode spøgelser.

Sorter og vask jordbærrene. Vælg jordbær, som kan stå op. Skær dem evt. til, så de bliver jævne. Smelt chokoladen over et vandbad. Hold fast i stilken på jordbærrene og dyp dem i den smeltede chokolade. Sæt dem til tørre på et stykke bagepapir. Rør æggehvide, flormelis og kakao sammen, og fyld massen i en sprøjtepose af plastik. Klip spidsen af posen, og sprøjt øjne og mund på spøgelserne.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.