Ingredienser
500 g jordbær
10 hyldeblomstklaser
1 usprøjtet citron i skiver
15 g citronsyre
1 liter vand
1 kg Dansukker Sukker
1 tsk. atamon (udelades, hvis saften skal fryses)
Instruktioner
Skyl blomsterklaserne og bærrene godt. Mos bærrene. Kom de mosede bær, blomsterne, citronskiverne og citronsyren i en skål. Kog vand og sukker op og rør atamon i. Hæld den varme lage over blandingen i skålen. Dæk skålen til, og stil den koldt i 3 døgn. Hæld saften op i et saftklæde, og lad saften løbe af i 30 minutter. Hæld saften i skoldede flasker, fyld flaskerne helt op. Luk flaskerne. Opbevares koldt. Saften kan fryses.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.