Isterninger med smag

Fyld dine isterningebakker med citron, bær eller kaffe blandet med sukker og vand, og frys dem. Sluk tørsten med en drink eller vand tilsat smagfulde isterninger.

1 isterningbakke

ca. 15 minutter + 3 timer i fryseren

Vurdering (15 stk)

Ingredienser

Bæristerninger
200 g bær, puréret til 100 g bærpuré
2/3 dl vand
1/2 dl Dansukker Sukker

Citrusisterninger
saften af 2 citroner eller lime
1 dl vand
2/3 dl Dansukker Rørsukker

Kaffeisterninger
3 dl stærk kaffe
2 spsk. Dansukker Brun Farin

Instruktioner

Giv bærpuréen eller citrussaften eller den stærke kaffe et opkog sammen med de øvrige ingredienser.

Rør, indtil sukkerkrystallerne er opløst. Lad væsken køle af, og hæld den derefter i isterningbakken. Stil i fryseren.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.