Ischokolade

Ischokolade, en juleklassiker som alle elsker. Vælg mellem hvid, lys eller mørk chokolade, og byd dine venner på dette til jul. Pynt dem med mandel, limeskal, julestokke eller tyrkisk peber, og stil ischokoladen frem på dit yndlingsfad.

ca. 65 stk.

Vurdering (18 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

250 g hvid chokolade
125 g kokosolie
¼ dl Flormelis

Pynt (kan udelades)
Hakkede mandler
Revet limeskal, gerne usprøjtet
Knuste julestokke
Knuste tyrkisk peber

 

 

Instruktioner

Knæk chokoladen i stykker, læg den sammen med kokosolie og flormelis i en skål, og smelt blandingen over et vandbad. Rør ingredienserne sammen, og hæld blandingen op i forme, drys med pynt.  

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloweenkager

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.