Ingefærsmåkager

Cirka 20 stykker

50 minutter + en nat i køleskabet

Vurdering (8 st)

Ingredienser

200 g blødt smør
1 1/2 dl Dansukker Rørsukker
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
1/2 dl mandler
1/2 dl hasselnødder
75 g chokolade
5 dl hvedemel
1 tsk. natron
1 tsk. vaniljesukker
1 1/2 tsk. stødt ingefær

Instruktioner

Pisk smør, sukker og sirup sammen.

Hak mandler, hasselnødder og chokolade, og hæld det i smørblandingen.

Bland hvedemel, natron, vaniljesukker og ingefær i en skål, og vend det i. Ælt det sammen til en smidig dej.

Form dejen til to stænger, cirka 4-5 cm tykke. Pak stængerne ind i plastfolie, og lad dem hvile koldt natten over.

Sæt ovnen på 175 °C.

Skær stængerne i skiver på cirka 1 cm tykkelse, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages i cirka 10-12 minutter.


Tip

Kage på glas. Kom ingredienserne i et glas, og giv dem som gave som en kage, der skal bages!

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.