Ingefærsmåkager

Cirka 20 stykker

50 minutter + en nat i køleskabet

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

200 g blødt smør
1 1/2 dl Dansukker Rørsukker
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
1/2 dl mandler
1/2 dl hasselnødder
75 g chokolade
5 dl hvedemel
1 tsk. natron
1 tsk. vaniljesukker
1 1/2 tsk. stødt ingefær

Instruktioner

Pisk smør, sukker og sirup sammen.

Hak mandler, hasselnødder og chokolade, og hæld det i smørblandingen.

Bland hvedemel, natron, vaniljesukker og ingefær i en skål, og vend det i. Ælt det sammen til en smidig dej.

Form dejen til to stænger, cirka 4-5 cm tykke. Pak stængerne ind i plastfolie, og lad dem hvile koldt natten over.

Sæt ovnen på 175 °C.

Skær stængerne i skiver på cirka 1 cm tykkelse, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages i cirka 10-12 minutter.


Tip

Kage på glas. Kom ingredienserne i et glas, og giv dem som gave som en kage, der skal bages!

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.