Ingredienser
300 g (ca. 6 dl) jordbær
2 dl vand
1 dl Dansukker Sukker
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
Revet ingefær, ca. 2 cm
Skal og saft fra 1 usprøjtet citron
1 potte frisk mynte, hakket
Instruktioner
Skyl og del jordbærrene.
Kog vand med sukker og glukosesirup.
Tilsæt ingefær, citronskal og citronjuice.
Kom tre fjerdedele af jordbærrene i, og lad det koge i 5 minutter.
Sigt jordbærrene, og stil dem til side.
Kog jordbærsaften i yderligere 10 minutter.
Tilsæt hakket mynte til de kogte jordbær, og rør saften og de resterende friske jordbær i.
Lad ismassen køle af inden du sætter den i fryseren.
Hæld blandingen i isforme, og stil dem i fryseren i mindst 3 timer.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.