Hyldepannacotta med limemarinerede bær

4 portioner 2 timer
Hyldepannacotta med limemarinerede bær
Bedømmelse: (24 vurderinger)

Ingredienser

  • 4 dl piskefløde
  • 1/2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 3 stykker husblas
  • 4 dl bær efter eget valg
  • Skal og saft fra 1 usprøjtet lime
  • 1/2 dl Dansukker Rørsukker
  • 2 tsk. vaniljesukker

Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland fløde og saft i en kasserolle, og lad det koge i et halvt minut. Tag husblassen op af vandet, og rør den ud i den varme flødeblanding. Hæld massen i fire glas, og stil dem i køleskabet for at stivne.

Skyl og rens bærrene, bland dem med limeskallen, saften og sukkeret.

Lad det stå, til de skal lægges på pannacottaen.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker