Hyldecurd

Vurdering (30 st)

Ingredienser

1 1/2 dl koncentreret hyldeblomstsaft (gerne hjemmelavet)
2 spsk. Dansukker Rørsukker
2 æg
75 g smør

Instruktioner

Bland saft, sukker og æg i en skål, og varm blandingen over vandbad, indtil den begynder at tykne.

Tag kasserollen af kogepladen, og tilsæt smørret lid ad gangen.

Hæld curden over i en ren skål, eller et glas. Opbevares i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.