Hyldeblomstsangria

Sangria er festens drik! Denne hyldeblomstsangria er boblende, frisk, sød, frugtig og festlig.

ca. 1,5 liter

PT30M
PT0M
Kolde drikke

ca. 30 min

Vurdering (1 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
4 dl danskvand
2 spsk  Dansukker Økologisk Sirup 
1 flaske hvidvin (alkoholfri kan bruges)
1 citron
1 nektarin
1 blomme
Friske jordbær og hindbær
Isterninger
1 flaske mousserende hvidvin (alkoholfri kan bruges)
2 nip mynte

Instruktioner

Bland saft, danskvand, sirup og vin i en karaffel.

Skær frugt i tern og tilsæt sammen med bær og is.

Top med mousserende vin og mynte før servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bag magisk julepynt

Først skal træet vises

Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.

Vintersaga

Adventshygge

At invitere til adventshygge er en nem måde at samle vennerne på før jul. Ofte kræver det heller ikke så mange forberedelser for at skabe en hyggelig stemning. Vi har samlet nogle gode opskrifter, som kan give dig lidt inspiration til drikkevarer og mundgodt.

Blød chokoladefudge

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Æbleskiver

Bagværk til advent

Med første advent kommer julestemningen. Tænd det første stearinlys, og byd på kaffe og dejligt duftende bagværk. Lav eventuelt en ekstra portion, så du har noget i fryseren til de forestående helligdage.

Brownieblanding i et flot glas

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Småkager med ingefær

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?