Hvid chokoladepannacotta med muscovadomarinerede jordbær

4 portioner 1 time
Hvid chokoladepannacotta med muscovadomarinerede jordbær
Bedømmelse: (50vurderinger)

Ingredienser

    Pannacotta

    • 100 g hvid chokolade
    • 2 blade husblas
    • 4 dl fløde
    • 1 tsk. vaniljesukker

    Marinerede jordbær

    • 200 g jordbær
    • 1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
    • Saften af 1 lime

    Hak den hvide chokolade fint, og kom den i en skål. Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter.
    Bland fløde og vaniljesukker, og lad det koge op. Tag husblassen op af vandet, tryk vandet ud, og rør ud i den varme fløde.
    Hæld den varme blanding over chokoladen, og rør det sammen til en jævn blanding.
    Hæld blandingen op i fire glas, og stil dem i køleskabet i ca. 1 time for at stivne.
    Skyl jordbærrene, og skær dem i mindre stykker. Læg dem i en skål, og tilsæt sukker og limesaft. Lad det trække i ca. 30 minutter, så smagen kommer rigtigt frem.
    Læg de marinerede jordbær på pannacottaen ved servering.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker