Hurtiglavet festkage

ca. 10 stykker

Vurdering (24 st)

Ingredienser

200 g hasselnødder
1 1/2 dl Dansukker Sukker
3 æg

Pynt
3 dl piskefløde
1 spsk. vaniljesukker
2 spsk. O'boy-pulver
100 g chokolade, f.eks. Fazer Wienernougat eller Geisha, vælg favoritten
20 Noblesse-plader
Fedtstof til formen

Instruktioner

Beklæd en springform med bagepapir. Smør papiret let. Kom nødder, sukker og æg i en blender eller foodprocessor, og kør, til nødderne er fintdelt. Fordel massen i formen, og bag den midt i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter. Tag kagen ud af formen, og lad den køle af. Pisk fløde, vaniljesukker og O'boy til en fast skum. Fordel flødeskummet rundt om hele kagen. Hak chokoladen i små stykker, og fordel dem oven på kagen. Sæt Noblesse-plader rundt på hele kagen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.