Hurtiglavet festkage - Opskrifter

Hurtiglavet festkage

ca. 10 stykker
Hurtiglavet festkage
Bedømmelse: (14vurderinger)

Ingredienser

200 g hasselnødder
1 1/2 dl Dansukker Sukker
3 æg

Pynt
3 dl piskefløde
1 spsk. vaniljesukker
2 spsk. O'boy-pulver
100 g chokolade, f.eks. Fazer Wienernougat eller Geisha, vælg favoritten
20 Noblesse-plader
Fedtstof til formen

Beklæd en springform med bagepapir. Smør papiret let. Kom nødder, sukker og æg i en blender eller foodprocessor, og kør, til nødderne er fintdelt. Fordel massen i formen, og bag den midt i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter. Tag kagen ud af formen, og lad den køle af. Pisk fløde, vaniljesukker og O'boy til en fast skum. Fordel flødeskummet rundt om hele kagen. Hak chokoladen i små stykker, og fordel dem oven på kagen. Sæt Noblesse-plader rundt på hele kagen.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;