Hjerter dyppet i chokolade

30-35 stk. 1 time
Hjerter dyppet i chokolade
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 1 dl Dansukker Brun Farin
  • 1/2 dl Dansukker Muscovadorørsukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. mælk
  • 2 1/2-3 dl fint valsede havregryn
  • 1/2 dl mandler
  • 1/2 dl hasselnødder

Pynt

  • 250 g mørk chokolade
  • Nødder

Pisk smør, brun farin, muscovadorørsukker og vaniljesukker i en skål. Kom mælk og havregryn i lidt ad gangen, og rør rundt.

Hak mandler og hasselnødder, og bland det i. Lad dejen hvile i køleskab i 30 minutter.

Drys køkkenbordet med mel og rul dejen ud til en ca. 2 cm tyk dej. Tryk hjerter ud med en lille hjerteform, og stil dem i fryseren i ca. 20 minutter.

Smelt den mørke chokolade imens. Tag hjerterne ud, dyp dem i chokoladen, og strø lidt hakkede nødder over. Lad dem afkøle i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker