Hjemmelavet chilisauce

Vurdering (34 stk)

Ingredienser

1 kg modne tomater
1 syrligt æble
2 små zittauerløg
3-4 hvidløgsfed eller 1 solohvidløg
1 dl vand
1 dl hvidvinseddike
1 dl Dansukker Sukker
1 tsk. Colmans sennepspulver
1 spsk. paprikapulver
1 spsk. chilipulver
1 tsk. salt

Instruktioner

Skold, flå og udkern tomaterne. Skær dem i mindre stykker. Skræl æblet, fjern kernehuset, og skær det i tern. Pil løg og hvidløg, og skær dem i tern. Læg det hele i en gryde sammen med vandet, og lad blandingen simre under låg i ca. 15 minutter. Hæld blandingen i en blender, og kør, til det hele er fint fordelt, eller passér den gennem en finmasket si. Hæld blandingen tilbage i gryden, og tilsæt de øvrige ingredienser. Lad den herefter simre under omrøring i 5 minutter. Hæld blandingen på varme, rengjorte flasker eller glas. Lukkes tæt. Lad saucen stå og trække i køleskabet et par uger, før den nydes.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.