Hjemmelavet abrikos-is

Den er nem, lækker og utroligt velsmagende - både med og uden ismaskine!
- Opskrift Mandekogebogen
Hjemmelavet abrikos-is
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 400 g abrikos (uden kerner)
  • 2 dl vand
  • 1 dl Dansukker Glukosesirup
  • 1 dl Dansukker Sukker
  • 1 økocitron

Varm sukker, vand og glukosesirup op i en gryde, indtil det hele er opløst til en sammenhængende væske. Lad den køle af.

Del abrikoserne i mindre stykker i en skål og tilsæt saften fra 1 citron. Blend frugten grundigt sammen til en cremet puré.

Når sukkerlagen af kølet af, piskes den sammen med frugtmassen og hældes på en ismaskine.

Hvis du ikke har en ismaskine, så skal den blot sættes i en lille form i fryseren og røres i med en ske hver 30. minutter, indtil den er helt fast.