Hjemmelavet abrikos-is

Den er nem, lækker og utroligt velsmagende - både med og uden ismaskine!
- Opskrift Mandekogebogen

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

400 g abrikos (uden kerner)
2 dl vand
1 dl Dansukker Glukosesirup
1 dl Dansukker Sukker
1 økocitron

Instruktioner

Varm sukker, vand og glukosesirup op i en gryde, indtil det hele er opløst til en sammenhængende væske. Lad den køle af.

Del abrikoserne i mindre stykker i en skål og tilsæt saften fra 1 citron. Blend frugten grundigt sammen til en cremet puré.

Når sukkerlagen af kølet af, piskes den sammen med frugtmassen og hældes på en ismaskine.

Hvis du ikke har en ismaskine, så skal den blot sættes i en lille form i fryseren og røres i med en ske hver 30. minutter, indtil den er helt fast.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.