Ingredienser
400 g abrikos (uden kerner)
2 dl vand
1 dl Dansukker Glukosesirup
1 dl Dansukker Sukker
1 økocitron
Instruktioner
Varm sukker, vand og glukosesirup op i en gryde, indtil det hele er opløst til en sammenhængende væske. Lad den køle af.
Del abrikoserne i mindre stykker i en skål og tilsæt saften fra 1 citron. Blend frugten grundigt sammen til en cremet puré.
Når sukkerlagen af kølet af, piskes den sammen med frugtmassen og hældes på en ismaskine.
Hvis du ikke har en ismaskine, så skal den blot sættes i en lille form i fryseren og røres i med en ske hver 30. minutter, indtil den er helt fast.
- Opskrift Mandekogebogen - mandekogebogen.dk
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Lav din egen is
For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder? Find inspiration til din næste festkage hos os.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Lav grillretter som en professionel med vores marinader og rubs.

Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.