Hjemmelavede Dumle-slikkepinde

Lækre og seje karamelslikkepinde dyppet i chokolade. Nemme at lave og smager skønt!

ca. 15 stykker

ca. 40 minutter

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

1 dl Dansukker Sukker
1 dl piskefløde
1 dl Dansukker Lys Sirup
2 spsk. Dansukker Lys Muscovadorørsukker 

Pynt
ca. 250 g hakket mælkechokolade
lollipop sticks / slikkepinde 
mørk chokolade til at dryppe over

Instruktioner

Forbered et stykke bagepapir på en bageplade eller anden flad overflade, der passer i køleskabet.

Bland alle ingredienserne til karamellen i en tykbundet gryde. Kog karamellen til 124 °C under omrøring. Lad den køle lidt af, og hæld karamellen ud på bagepapiret i ovale cirkler. Læg en pind på hver af karamel-cirklerne. Sæt i køleskabet.

Smelt mælkechokoladen over vandbad, og hæld i en kop eller et glas. Dyp karamelslikkepindene i chokoladen. Sæt i køleskab, indtil karamellen er stivnet. Smelt mørk chokolade i en skål over vandbad, og drizzle hæld den over slikkepindene. 

Opbevares i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Kaffe og kager

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.