Hindbærsnitter

ca. 30 stk.

Vurdering (55 stk)

Ingredienser

6 æg
4 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
200 g finthakkede hasselnødder
1/2 dl hvedemel
1 1/2 tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker

Pynt
1 pose (100 g) Daim-kugler
3 dl piskefløde
2 spsk. Dansukker Flormelis
250 g (1/2 l) friske hindbær

Instruktioner

Læg bagepapir i en bradepande på 25 x 35 cm. Smør papiret. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland finthakkede nødder, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker, og vend det i æggemassen. Hæld dejen op i bradepanden, og bag den midt i ovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter. Vend kagen ud på et stykke bagepapir. Træk papiret, som den er bagt på, af. Drys Daim-kuglerne over. Lad det køle af. Skær derefter kagen ud i firkanter. Pisk fløde og flormelis til en fast skum. Sprøjt blandingen ud i klatter på snitterne. Pynt med hindbær. Kagen kan sagtens fryses, inden den pyntes. Skal hele kagen ikke spises på én gang, tilpasses mængden af fløde og hindbær til det antal stykker, som spises.

Hindbærrene kan erstattes af andre bær eller frugter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.