Hindbærsnitter

ca. 30 stk.

Vurdering (55 stk)

Ingredienser

6 æg
4 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
200 g finthakkede hasselnødder
1/2 dl hvedemel
1 1/2 tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker

Pynt
1 pose (100 g) Daim-kugler
3 dl piskefløde
2 spsk. Dansukker Flormelis
250 g (1/2 l) friske hindbær

Instruktioner

Læg bagepapir i en bradepande på 25 x 35 cm. Smør papiret. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland finthakkede nødder, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker, og vend det i æggemassen. Hæld dejen op i bradepanden, og bag den midt i ovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter. Vend kagen ud på et stykke bagepapir. Træk papiret, som den er bagt på, af. Drys Daim-kuglerne over. Lad det køle af. Skær derefter kagen ud i firkanter. Pisk fløde og flormelis til en fast skum. Sprøjt blandingen ud i klatter på snitterne. Pynt med hindbær. Kagen kan sagtens fryses, inden den pyntes. Skal hele kagen ikke spises på én gang, tilpasses mængden af fløde og hindbær til det antal stykker, som spises.

Hindbærrene kan erstattes af andre bær eller frugter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.