Hindbærsnitter

ca. 30 stk.

Vurdering (47 st)

Ingredienser

6 æg
4 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
200 g finthakkede hasselnødder
1/2 dl hvedemel
1 1/2 tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker

Pynt
1 pose (100 g) Daim-kugler
3 dl piskefløde
2 spsk. Dansukker Flormelis
250 g (1/2 l) friske hindbær

Instruktioner

Læg bagepapir i en bradepande på 25 x 35 cm. Smør papiret. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland finthakkede nødder, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker, og vend det i æggemassen. Hæld dejen op i bradepanden, og bag den midt i ovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter. Vend kagen ud på et stykke bagepapir. Træk papiret, som den er bagt på, af. Drys Daim-kuglerne over. Lad det køle af. Skær derefter kagen ud i firkanter. Pisk fløde og flormelis til en fast skum. Sprøjt blandingen ud i klatter på snitterne. Pynt med hindbær. Kagen kan sagtens fryses, inden den pyntes. Skal hele kagen ikke spises på én gang, tilpasses mængden af fløde og hindbær til det antal stykker, som spises.

Hindbærrene kan erstattes af andre bær eller frugter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.