Hindbærruller

ca. 12 stk.
Hindbærruller
Bedømmelse: (6vurderinger)

Ingredienser

Dej
3 æg
2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
2 dl hvedemel
2 spsk. vaniljesukker
1 1/2 tsk. bagepulver
2 spsk. kogende vand

Fyld
5 dl piskefløde
150 g hindbær
400 g hvid chokolade
2 spsk. Dansukker Glukosesirup

Pynt
3 dl piskefløde
Bær efter eget valg
Mynteblade 

Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver, og vend det ned i dejen sammen med vandet. Hæld dejen i en smurt bradepande, 30 x 40 cm. Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Læg kagen på et stykke bagepapir, der er drysset med sukker. Skær kagen i strimler, som rulles sammen og stilles på et fad. Bind et flot bånd om kagerne, så de bliver stående sammenrullet.

Kog fløde, hindbær og glukosesirup op. Bræk chokoladen i små stykker, og læg den i den varme flødeblanding. Rør, indtil chokoladen er smeltet. Stil massen til afkøling i køleskabet. Pisk massen med en håndmikser, til den er en fast mousse. Fyld moussen i de sammenrullede kager. Pisk fløden til et fast skum. Læg en klat flødeskum oven på moussen, eller brug en sprøjtepose. Pynt med bær efter eget valg og mynteblade.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker