Hindbærparfait

8-10 ispinde

Vurdering (5 st)

Ingredienser

4 store æggehvider
2 dl Dansukker Bagesukker
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
140 g hindbærpuré
1 spsk. vaniljesukker
1 1/2 dl piskefløde

Instruktioner

Pisk forsigtigt æggehvider, bagesukker og glukosesirup i en skål over vandbad, til sukkeret er opløst.

Tag skålen fra varmen, og hæld det hele i en blenderskål. Pisk marengsen i 5-10 minutter.

Kog hindbærrene op imens, og si dem derefter gennem en grovmasket si.

Tilsæt hindbærpuréen og vaniljesukkeret i marengsen.

Pisk fløden, til den er fast, og vend den i hindbærblandingen.

Fordel i ispindeforme efter eget valg, og sæt pindene i. Sæt dem i fryseren i mindst fem timer.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.