Hindbærmarengs

Marengs er nemme at lave og lækre at servere til mange forskellige desserter. Prøv vores hindbærmarengs – de er fantastisk lækre.

ca. 25 store marengs

ca. 1,5 timer

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

75 g hindbærsaft (ca. 3/4 dl)
1 2/3 dl Dansukker Sukker
4 æggehvider (ca. 100 g)
1 2/3 dl Dansukker Flormelis

Instruktioner

Forvarm ovnen til 100 °C, over- og undervarme. 

Blend hindbærrene, og sigt saften gennem en finmasket sigte. Mål 75 g hindbærsaft af, og giv den et opkog sammen med 1/2 dl sukker i en gryde i ca. 3 minutter. Stil hindbærpuréen i køleskabet, så den kan køle af.

Pisk æggehviderne til skum i en skål, og tilsæt resten af sukkeret. Pisk til en fast marengsmasse. Vend flormelis i. Dryp hindbærpuréen i, og rør let med en dejskraber for at skabe en marmoreret effekt.

Kom marengsmassen i en sprøjtepose, og sprøjt marengs ud på en bageplade med bagepapir. Bag i ca. 50 minutter. Sluk for ovnen, og lad marengsene blive stående, så de kan tørre.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.