Havtorn, ingefær og mørk muscovado­syltetøj - Opskrifter

Havtorn, ingefær og mørk muscovado­syltetøj

Havtorn, ingefær og mørk muscovado­syltetøj
Bedømmelse: (15vurderinger)

Ingredienser

500 g havtorn
250 g Dansukker Syltesukker (ca 3 dl)
2 tsk. revet ingefær
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 tsk. vaniljesukker

Tips! Hvis man ikke vil have kernerne med, kan bærrene koges og sies, inden sukkeret tilsættes.

Skyl og rens bærrene.

Bland bær og sukker i en gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser. Lad det koge i 3-10 minutter afhængigt af, hvilken konsistens du ønsker.

Skum omhyggeligt, og hæld syltetøjet på varme, grundigt rengjorte glas. Luk glassene tæt. Opbevares køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;