Havrevafler

Sprøde havrevafler, du hurtigt kan røre sammen. Fantastisk lækre vafler med smag af havre, der passer rigtig godt til hjemmelavet syltetøj.

ca. 4 vafler

ca. 45 minutter

Vurdering (12 st)

Ingredienser

30 g smør, stuetemperatur
1/2 dl Dansukker Økologisk Flormelis
1 knsp. salt
2 æg
1 1/4 dl kvark
2 dl havregryn
smør eller olie til vaffeljernet

Instruktioner

Pisk smør, sukker og salt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen sammen med kvarken, og rør, til blandingen er jævn. Tilsæt havregryn, og bland godt. Lad dejen hæve i 15 minutter.

Varm vaffeljernet op, og pensl det med smør eller olie. Hæld en portion dej i vaffeljernet, og bag vaflerne, til de er gyldenbrune. Fortsæt, til al dejen er brugt. Drys med flormelis, og server med hjemmelavet syltetøj og kvark eller flødeskum.

Tip: Hvis du gerne vil have lidt mere syrlige vafler, så tilsæt reven skal af 1 citron, gerne usprøjtet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.