Havrevafler - Opskrifter

Havrevafler

ca. 4 vafler ca. 45 minutter
Sprøde havrevafler, du hurtigt kan røre sammen. Fantastisk lækre vafler med smag af havre, der passer rigtig godt til hjemmelavet syltetøj.
Havrevafler
Bedømmelse: (12vurderinger)

Ingredienser

  • 30 g smør, stuetemperatur
  • 1/2 dl Dansukker Økologisk Flormelis
  • 1 krm salt
  • 2 æg
  • 1 1/4 dl kvark
  • 2 dl havregryn
  • smør eller olie til vaffeljernet

Pisk smør, sukker og salt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen sammen med kvarken, og rør, til blandingen er jævn. Tilsæt havregryn, og bland godt. Lad dejen hæve i 15 minutter.

Varm vaffeljernet op, og pensl det med smør eller olie. Hæld en portion dej i vaffeljernet, og bag vaflerne, til de er gyldenbrune. Fortsæt, til al dejen er brugt. Drys med flormelis, og server med hjemmelavet syltetøj og kvark eller flødeskum.

Tip: Hvis du gerne vil have lidt mere syrlige vafler, så tilsæt reven skal af 1 citron, gerne usprøjtet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;