Havrevafler

Sprøde havrevafler, du hurtigt kan røre sammen. Fantastisk lækre vafler med smag af havre, der passer rigtig godt til hjemmelavet syltetøj.

ca. 4 vafler

ca. 45 minutter

Vurdering (13 stk)

Ingredienser

30 g smør, stuetemperatur
1/2 dl Dansukker Økologisk Flormelis
1 knsp. salt
2 æg
1 1/4 dl kvark
2 dl havregryn
smør eller olie til vaffeljernet

Instruktioner

Pisk smør, sukker og salt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen sammen med kvarken, og rør, til blandingen er jævn. Tilsæt havregryn, og bland godt. Lad dejen hæve i 15 minutter.

Varm vaffeljernet op, og pensl det med smør eller olie. Hæld en portion dej i vaffeljernet, og bag vaflerne, til de er gyldenbrune. Fortsæt, til al dejen er brugt. Drys med flormelis, og server med hjemmelavet syltetøj og kvark eller flødeskum.

Tip: Hvis du gerne vil have lidt mere syrlige vafler, så tilsæt reven skal af 1 citron, gerne usprøjtet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.