Havregrynskugler

Hyggelige havregrynskugler som kan laves med børnene, de er sikre vindere i konfektskålen og kan også pakkes fint ind og foræres væk som gaver.

30-40 stykker

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

200 g havregryn, finvalset
50 g kokosmel
40 g kakaopulver
100 g smør 
75 g Dansukker Sukker
75 g Dansukker Brun Farin
2 tsk. pulverkaffe (kan udelades)
3⁄4 dl kogende vand
lidt mandelessens 
1-2 dl Dansukker Sukker, til drys

Instruktioner

Kør havregryn og kokos til mel på en blender eller foodprocessor. Tilsæt sukker, brun farin, kakaopulver, smør i tern, pulverkaffe opløst i kogende vand og kør massen homogen. Smag til med mandelessens. 

Sæt massen på køl.

Rul massen til kugler og opbevar dem på køl indtil servering. Tril dem i sukker inden servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.