Havregrød med jordbær

4 portioner

20 minutter

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

Havregrød
7 1/2 dl mælk
4 1/2 dl havregryn
1/2 dl Dansukker Brun Farin
En smule salt

Appelsinsukker
1/2 økologisk appelsin
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
1/2 tsk. kanel

Tilbehør
500 g friske eller frosne jordbær
2 dl græsk yoghurt

Instruktioner

Kog mælk, havregryn, brun farin og salt op i en gryde. Lad det koge i 7-8 minutter under jævnlig omrøring. Tag gryden af varmen, og læg låg på. Lad grøden køle af i ca. 10 minutter.

Tilbered appelsinsukkeret imens. Vask appelsinen i varmt vand, tør den, og riv skallen ned i en skål sammen med sukkeret. Stød blandingen sammen, og krydr med kanel.

Skyl og del jordbærrene. Bland dem med 2 spsk. appelsinsukker.

Fordel grøden i 4 skåle. Fordel jordbærrene og den græske yoghurt ovenpå, og drys med resten af appelsinsukkeret.

Tips: Brug gerne sæsonens bær. Hvis du er veganer, kan du erstatte mælken og yoghurten med plantebaserede alternativer.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.