Hamburgerryg med sesamtopping og balsamicovineddike kartofler

4 portioner

Vurdering (6 stk)

Ingredienser

1 kg hamburgerryg
1 tsk. frisk revet ingefær
1 dl sesamfrø
3 spsk. kinesisk soja
6 spsk. Dansukker Lys Sirup
Saft og reven skal fra 1 økologisk citron

 

1 kg små kartofler
2 spsk. olie
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 spsk. balsamicovineddike
Salt, sortpeber
basilika 

Instruktioner

Læg hamburgerryggen i et ildfast fad. Bland de øvrige ingredienser sammen, og bred det ud over hamburgerryggen. Dæk fadet med plastfolie, og stil det i køleskabet i mindst 12 timer. Steges ved 175 °C (varmluft 160 °C) i ca. 45 minutter. Skræl kartoflerne og kog dem. Held vandet fra kartoflerne. Varm olien på en pande og kom de kogte kartofler i. Tilsæt sukker og balsamicovineddike og lad kartoflerne simre, til de er brune. Krydr med salt og peber. Strø hakket basilikum over og server straks.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.