Hamburgerryg med sesamtopping og balsamicovineddike kartofler

4 portioner

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

1 kg hamburgerryg
1 tsk. frisk revet ingefær
1 dl sesamfrø
3 spsk. kinesisk soja
6 spsk. Dansukker Lys Sirup
Saft og reven skal fra 1 økologisk citron

 

1 kg små kartofler
2 spsk. olie
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 spsk. balsamicovineddike
Salt, sortpeber
basilika 

Instruktioner

Læg hamburgerryggen i et ildfast fad. Bland de øvrige ingredienser sammen, og bred det ud over hamburgerryggen. Dæk fadet med plastfolie, og stil det i køleskabet i mindst 12 timer. Steges ved 175 °C (varmluft 160 °C) i ca. 45 minutter. Skræl kartoflerne og kog dem. Held vandet fra kartoflerne. Varm olien på en pande og kom de kogte kartofler i. Tilsæt sukker og balsamicovineddike og lad kartoflerne simre, til de er brune. Krydr med salt og peber. Strø hakket basilikum over og server straks.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.