Halvtørrede tomater

ca. 6 portioner

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

12 blommetomater
1/2 dl Dansukker Sukker
1 spsk. flagesalt
1 tsk. groftmalet sort peber
1 dl olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 hvidløg
1 bundt frisk timian
6 stilke rosmarin
Olivenolie

Instruktioner

Del tomaterne i fire dele hver, og fordel dem i en bradepande. Drys med sukker, salt og peber. Dryp olie og citronsaft over. Pil hvidløget, og fordel feddene over tomaterne. Læg timian- og rosmarinkviste på.

Bages midt i ovnen ved 75 °C i 12 timer. Fjern de tørre krydderurter. Fordel tomater og hvidløgsfed i sylteglas. Dæk med olie. Opbevares i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.