Hårde julekarameller

ca. 60 stk.

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

3/4 dl Dansukker Flormelis
3 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl vand
1 dl Dansukker Glukosesirup
1 knsp. pebermynteolie eller anden smagsgiver
frugtfarve

Instruktioner

Sigt flormelis ned på en plade. Kom lidt olie på et stykke bagepapir eller i karamelforme.

Rør sukker, vand og glukosesirup sammen i en tykbundet gryde. Lad det koge op ved middelhøj varme, til massen har nået en temperatur på 152 °C, eller dryp lidt af massen i et glas med koldt vand for at se, om konsistensen er passende. Tag gryden af varmen, og tilsæt smagsgiver og farve. Kom massen i passende stykker på papiret, eller hæld den i formene. Du kan også forme klatter af massen og trykke en halv grillpind af træ ned i den, så du i stedet får slikkepinde. Vend stykkerne i flormelis, inden de lægges i et glas med tætsluttende låg.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.