Gulerodskage med flødeostglasur

Denne gulerodskage er svampet uden sidestykke og byder på en krydret smag og en fløjlsblød flødeostecreme med et kærligt spark af lime.

8-10 personer

Vurdering (151 stk)

Ingredienser

Gulerodskage
200 g gulerødder, groftrevet
1 dl smagsneutral olie, fx solsikkeolie
2 æg
150 g Dansukker Bagesukker
150 g Dansukker Mørk Sirup
140 g mel
1 tsk bagepulver
1,5 tsk stødt kanel
1,5 tsk stødt ingefær
1/3 tsk salt

Flødeostecreme
200 g flødeost, fx Philadelphia
75 g smør, blødt
75 g Dansukker Flormelis
Fintrevet skal af 1 øko lime
Saft af ½ lime

Instruktioner

Gulerodskage
Rør alle ingredienser sammen i en skål. Hæld kagedejen i en rund kageform (22 cm) beklædt med bagepapir. Sæt kagen i en kold ovn, tænd for ovnen og bag den i ca. 45 min ved 180 grader varmluft. Kontroller om kagen er færdigbagt med en strikkepind eller kødnål. Køl gulerodskagen helt af i formen.

Flødeostecreme
Pisk alle ingredienserne sammen til en ensartet creme og fordel på gulerodskagen.

Opskrift udviklet af Anne au Chocolat for Dansukker

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.