Gulerods­chutney - Opskrifter

Gulerods­chutney

Gulerods­chutney
Bedømmelse: (1vurderinger)

Ingredienser

1 kg små, spæde gulerødder
2 zittauerløg
2 usprøjtede appelsiner
2 dl vand
1 tsk. stødt koriander
1 spsk. salt
2 tsk. sort peber
2 tsk. karry
2 tsk. revet frisk ingefær
2 dl gule rosiner
4 dl hvidvinseddike
3 dl Dansukker Syltesukker

Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem groft. Pil løgene, og skær dem i tern. Vask appelsinerne. Riv skallen, og pres saften ud af appelsinerne. Bland gulerødder, løg og appelsinsaft og -skal med vandet i en gryde, og lad det simre under låg ved svag varme i 5 minutter. Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det koge under omrøring i yderligere 5 minutter. Hæld blandingen på varme, rengjorte glas. Luk dem tæt. Opbevares køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;