Grundopskrift saft

Findes der noget bedre end forfriskende hjemmelavet saft på en sommerdag? Her er vores grundopskrift på saft. Lav den med de bær, der passer til dig.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

6 dl vand
1 kg bær 
6 dl Dansukker Sukker

Forslag til smag kombinationer
Jordbær + ca. 1 potte basilikum
Stikkelsbær
Hindbær + 20 rosmarinkviste
Solbær + 2 tsk. vaniljesukker
500 g kirsebær + 500 g rabarber

Instruktioner

Bring vand i kog i en gryde og tilsæt bærrene. Læg låg på og kog i ca. 10 minutter.

Mos bærrene mod kanten af gryden. Si saften over i en skål og kom tilbage i gryden igen. Tilsæt sukker og eventuelle krydderier. Kog i et par minutter, indtil sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og skum godt af.

Sigt saften gennem en finmasket sigte, eller hvis saften skal være klar, kan du bruge en si og dræne saften. Hæld den i en rengjort, skoldet flaske, og luk den godt. Opbevar i køleskabet.

Holdbarhed ca. 1-2 uger.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.