Ingredienser
4 koteletter
Marinade
2 spsk olie
2 spsk Dansukker Lys Sirup
1-2 tsk frisk, fintrevet ingefær
1 spsk kinesisk soja
1/2 tsk salt
2 knsp sort peber
Chutney
400 g kirsebær
1/2-1 rød chili
4 spsk Dansukker Rørsukker
3 spsk balsamicoeddike
1/2 tsk salt
1 knsp sort peber
4 spsk Dansukker Syltesukker
Salat
2 dl bulgur
4 dl vand
2 dl grofthakket rucola
1/2 dl grofthakket bredbladet persille
1/2 dl finthakket salatløg
1 spsk eddike
1 tsk Dansukker Brun Farin
Instruktioner
Marinade
Bland ingredienserne til marinaden sammen. Læg koteletterne og marinaden i en plasticpose, og luk posen til. Læg den et koldt sted i mindst en time, inden koteletterne grilles.
Chutney
Skyl kirsebærrene, og udsten dem. Hak chilien fint. Bland alle ingredienserne i en gryde, og kog dem under omrøring i ca. 10 minutter.
Salat
Mål bulguren af, og hæld den i en skål. Kog vandet, og hæld det over bulguren. Lad det hvile i 10 minutter, og bland de øvrige ingredienser i bulguren.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.