Grillede rabarber med kagesmulder og is - Opskrifter

Grillede rabarber med kagesmulder og is

4 portioner ca. 40 minutter
Grillede rabarber toppet med kagekrummer, serveres bedst nygrillede med en kugle is til. Nyd grillen hele sommeren med rabarberdessert.
Grillede rabarber med kagesmulder og is
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Grillede rabarber

    • 500 g rabarber
    • 1 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
    • 1 dl vand

    Kagesmulder

    • 7 stk. Digestivekiks – eller lav dine egne kiks
    • 30 g blødt smør
    • 1 1/2 tsk. stødt kardemomme
    • 1 spsk. Dansukker ØKO Lys Sirup

    Tilbehør

    • Is

    Skyl rabarberne, og skær toppene af. Del stænglerne, og læg dem i en bradepande.

    Bland sirup og vand, hæld det over rabarberne, og vend rabarberne rundt i sirupsblandingen.

    Bland ingredienserne til kagesmulderet sammen i en skål og stil det til side.

    Læg rabarberne i et dobbelt lag alufolie, og hæld lidt af sirupsblandingen over. Læg kagesmulder ovenpå, og luk folien lidt til. Grilles i ca. 10 minutter, indtil rabarberne er blevet bløde. Server med is.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;