Græskarsuppe

4-6 personer

Vurdering (6 stk)

Ingredienser

2 spsk. olie
1 spsk. karrypulver
2 tsk. Dansukker Brun Farin
500 g græskarkød i tern
1 løg i tern
1 liter grøntsagsbouillon
salt, peber
2 dl fløde
1 dl finthakket porre
1 peberfrugt i strimler
1 gulerod i strimler

Instruktioner

Varm olien i en gryde. Tilsæt karry og farin. Kom græskar og løg i, og svits dem. Hæld bouillonen over, og lad det simre under låg i ca. 20 minutter. Tag græskar og løg op, og bland det med lidt af bouillonen. Hæld det tilbage i bouillonen. Tilsæt fløden, og varm op. Smag til med salt og peber. Hæld op i skåle, og pynt med porrer, peberfrugt og gulerødder

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.