Græskarmarmelade, luksus

ca. 2 kg

Vurdering (13 stk)

Ingredienser

200 g tørre abrikoser
1 kg græskarkød
3 dl appelsin juice
1 kg Dansukker Syltesukker
2 spsk. vaniljesukker
1/2 dl whisky

Instruktioner

Læg abrikoserne i blød natten over. Skær abrikoserne i små stykker. Riv græskarret groft. Bland abrikossnitterne, græskarret og appelsinjuicen i en gryde, og lad blandingen simre under låg i 20 minutter. Tilsæt syltesukker, og kog i 3 minutter. Tag gryden af varmen, og rør vaniljesukker og whisky i. Skum af. Hæld blandingen på varme, rengjorte glas. Luk tæt. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.