Græskarmarmelade, enkel

ca. 2 kg

Vurdering (35 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

1 kg græskarkød
3 dl vand
1 kg Dansukker Syltesukker
Saft og reven skal af 1 økologisk citron
1/4 dl små stykker eller frisk revet ingefær

Instruktioner

Skær græskarret i stykker, som rives groft. Læg de revne græskarstykker i en gryde sammen med vandet, og lad blandingen simre under låg i 10 minutter. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad blandingen koge i yderligere 3 minutter. Skum af. Hæld blandingen på skoldede glas. Luk tæt. Opbevares køligt.

Man kan udskifte halvdelen af græskarret med små stykker æble.

Ingefæren kan udskiftes med 1 spsk. vaniljesukker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloweenkager

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.