Græskar-carpaccio

4 personer

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

400 g græskarkød
50 g smør eller margarine
3/4 dl vand
3/4 dl hvidvinseddike
3/4 dl Dansukker Rørsukker
1 spsk. frisk revet ingefær
2 oreganokviste
200 g fetaost
50 g hasselnøddekerner

Instruktioner

Skær græskarret i tynde skiver. Smelt fedtstoffet på en stegepande. Tilsæt vand, vineddike, sukker, ingefær og oregano. Kog græskarstykkerne i lagen, til de er jævnt møre. Kom dem op på fire tallerkener. Hak nødderne og rist dem derefter på en tør stegepande. Fordel nødderne over græskarstykkerne, og drys fetaosten over. Dryp lidt af lagen over. Server med et stykke brød, f.eks. skeletbollerne.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.