Ingredienser
3 æg
2 dl Dansukker Sukker
1 spsk. vaniljesukker
3 dl kokosmel
3/4 dl kartoffelmel
1 1/2 tsk. bagepulver
Til kagen
1 dl kokosmel
1/2 dl Dansukker Sukker
Fyld
100 g smør eller margarine
1 dl Dansukker Lyst Muscovadorørsukker eller Dansukker Brun Farin
2 spsk. vaniljesukker
Instruktioner
Pisk æg og de to sukkerarter, til det er let og luftigt. Rør de øvrige ingredienser sammen, og vend dem i dejen.
Hæld dejen ud i en bageplade beklædt med bagepapir, hold 5 cm afstand til kanten af bagepladen.
Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Tag et nyt stykker bagepapir, drys med kokosmel og sukker.
Læg den nybagte rouladen over på med oversiden nedad (så bunde ligger mellem to stykker bagepapir) pres bunden let ned i kokosmel of sukker.
Fjern til sidste det første stykke bagepapir. Bland ingredienserne til fyldet, og fordel det over kagen.
Rul rouladen sammen fra langsiden. Opbevares i køleskab.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.