Glutenfri kokosroulade - Opskrifter

Glutenfri kokosroulade

ca. 15 skiver
Glutenfri kokosroulade
Bedømmelse: (18vurderinger)

Ingredienser

  • 3 æg
  • 2 dl Dansukker Sukker
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 3 dl kokosmel
  • 3/4 dl kartoffelmel
  • 1 1/2 tsk. bagepulver

Til kagen

  • 1 dl kokosmel
  • 1/2 dl Dansukker Sukker

Fyld

  • 100 g smør eller margarine
  • 1 dl Dansukker Lyst Muscovadorørsukker eller Dansukker Brun Farin
  • 2 spsk. vaniljesukker

Pisk æg og de to sukkerarter, til det er let og luftigt. Rør de øvrige ingredienser sammen, og vend dem i dejen.

Hæld dejen ud i en bageplade beklædt med bagepapir, hold 5 cm afstand til kanten af bagepladen.

Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Tag et nyt stykker bagepapir, drys med kokosmel og sukker.

Læg den nybagte rouladen over på med oversiden nedad (så bunde ligger mellem to stykker bagepapir) pres bunden let ned i kokosmel of sukker.

Fjern til sidste det første stykke bagepapir. Bland ingredienserne til fyldet, og fordel det over kagen.

Rul rouladen sammen fra langsiden. Opbevares i køleskab.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;