Ingredienser
3 æg
2 dl Dansukker Sukker
1 spsk. vaniljesukker
3 dl kokosmel
3/4 dl kartoffelmel
1 1/2 tsk. bagepulver
Til kagen
1 dl kokosmel
1/2 dl Dansukker Sukker
Fyld
100 g smør eller margarine
1 dl Dansukker Lyst Muscovadorørsukker eller Dansukker Brun Farin
2 spsk. vaniljesukker
Instruktioner
Pisk æg og de to sukkerarter, til det er let og luftigt. Rør de øvrige ingredienser sammen, og vend dem i dejen.
Hæld dejen ud i en bageplade beklædt med bagepapir, hold 5 cm afstand til kanten af bagepladen.
Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Tag et nyt stykker bagepapir, drys med kokosmel og sukker.
Læg den nybagte rouladen over på med oversiden nedad (så bunde ligger mellem to stykker bagepapir) pres bunden let ned i kokosmel of sukker.
Fjern til sidste det første stykke bagepapir. Bland ingredienserne til fyldet, og fordel det over kagen.
Rul rouladen sammen fra langsiden. Opbevares i køleskab.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.