Glutenfri kokosroulade

ca. 15 skiver

Vurdering (19 st)

Ingredienser

3 æg
2 dl Dansukker Sukker
1 spsk. vaniljesukker
3 dl kokosmel
3/4 dl kartoffelmel
1 1/2 tsk. bagepulver

Til kagen
1 dl kokosmel
1/2 dl Dansukker Sukker

Fyld
100 g smør eller margarine
1 dl Dansukker Lyst Muscovadorørsukker eller Dansukker Brun Farin
2 spsk. vaniljesukker 

Instruktioner

Pisk æg og de to sukkerarter, til det er let og luftigt. Rør de øvrige ingredienser sammen, og vend dem i dejen.

Hæld dejen ud i en bageplade beklædt med bagepapir, hold 5 cm afstand til kanten af bagepladen.

Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Tag et nyt stykker bagepapir, drys med kokosmel og sukker.

Læg den nybagte rouladen over på med oversiden nedad (så bunde ligger mellem to stykker bagepapir) pres bunden let ned i kokosmel of sukker.

Fjern til sidste det første stykke bagepapir. Bland ingredienserne til fyldet, og fordel det over kagen.

Rul rouladen sammen fra langsiden. Opbevares i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.