Glutenfri knækbrød - Opskrifter

Glutenfri knækbrød

4 stk.
Glutenfri knækbrød
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 3 dl majsmel
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl knust boghvede
  • 1/2 dl hørfrø
  • 1/2 dl sesamfrø
  • 1 tsk. Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
  • 1 æg
  • 1/2 dl rapsolie
  • 2 dl kogende vand

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt ægget, olien og vandet. Ælt det hele sammen til en dej. Del dejen i fire stykker. Læg hvert stykke mellem to stykker bagepapir, og rul dem tyndt ud. Prik dem med en gaffel. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter. Lad knækbrødene køle af på en rist. Opbevares tørt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;