Karamelfyld
Chokoladeovertræk
Forslag til smagsgivere
Lad fløde, sukker og sirup koge op i en tykbundet kasserolle. Lad det koge til en tyk karamelcreme, cirka 10 minutter. Lad det køle lidt af.
Hak chokoladen, og smelt den over vandbad.
Pensl indersiden af praliné-/ folieforme med den smeltede chokolade, og stil dem i køleskabet. Pensl endnu en gang, og stil dem i køleskabet, så chokoladen stivner. Fyld en sprøjtepose med resten af chokoladen.
Brug en smagsgiver efter eget valg. Hvis du vælger tyrkisk peber, skal du bruge en morter og knuse dem til småstykker.
Tilsæt smagsgiveren i karamelcremen, og hæld cremen i en sprøjtepose. Fyld formene to tredjedele op, og sprøjt resten af chokoladen på som låg.
Lad dem køle af i køleskabet, og tag derefter de fyldte chokolader ud af formene.
Opskriften er udarbejdet af