Frossen istærte

ca. 8 portioner

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

12 digestivekiks
3 dl piskefløde
2 spsk. vaniljesukker
3 æggeblommer
100 g Philadelphia friskost naturel eller anden flødeost naturel
3 dl Dansukker Flormelis
3 æggehvider

Tilsæt evt. smagsgiver
3/4 dl punch eller likør
2 dl blendede/mosede bær eller frugter
100 g hakket chokolade + 100 g ristede, hakkede hasselnødder

Instruktioner

Smuldr digestivekiksene ud i bunden på en tærteform med aftagelig bund. Stil det til side. Pisk fløde og vaniljesukker stift i en skål. Rør æggeblommer, ost og flormelis let og luftigt i en anden skål. Tilsæt eventuelt smagsgivere. Pisk æggehviderne til et fast skum i en tredje skål. Bland først den piskede fløde i osteblandingen, og vend derefter forsigtigt æggehviderne i. Hæld dejen i formen med de smuldrede kiks. Stil tærten i fryseren i mindst 2 timer. Pynt med friske frugter eller bær eller lidt revet chokolade.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.