Frossen chokolademoussetærte

ca. 8 portioner

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

Bund
200 g smuttede og malede mandler
3 dl Dansukker Flormelis
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 spsk. vaniljesukker
3 æg

Mousse
200 g mørk chokolade
3 dl piskefløde
2 æggeblommer
2 spsk. Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker

Sauce
1/2 l (250 g) hindbær
2-3 spsk. Dansukker Flormelis

Pynt
Dansukker Flormelis

Instruktioner

Pisk mandler, flormelis, sirup, vaniljesukker og æg sammen i en skål med en håndmikser. Hæld dejen i en smurt og meldrysset springform. Bag kagen nederst i ovnen ved 175 °C i ca. 25 minutter. Bræk chokoladen i mindre stykker, og læg dem i en skål. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovn ved svag effekt. Pisk æggeblommer og muscovadorørsukker, til det er luftigt. Pisk fløden fast. Vend den smeltede chokolade i æggemassen og derefter flødeskummet. Tag kagen ud af formen, og rengør formen. Sæt kagen tilbage i formen. Hæld moussen over bunden, og dæk med plastfolie. Stil formen i fryseren i mindst 3 timer. Mos hindbærrene, og smag til med flormelis. Server hindbærsaucen til tærten. Sigt flormelis over tærten ved servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.