Flødekarameller

Cremede flødekarameller er verdens lækreste slik. Tilsæt dine favoritsmage til flødekaramellerne og nyd dem.

ca. 45 stk.

45 minutter

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

100 g smør
2 dl piskefløde
3 1/2 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Lys Sirup
2 spsk. Dansukker Glukosesirup

Forslag til smagsgivere
•    50 g pistacienødder, saltede
•    2 tsk. fintrevet frisk ingefær
•    Revet skal af 1 usprøjtet appelsin
•    Et par dråber pebermynteolie
•    2 tsk. vaniljesukker
•    1/2 tsk. stødt kanel

Instruktioner

Bland alle ingredienserne i en tykbundet gryde, og lad massen koge, til den har nået en temperatur på 125 °C, eller dryp lidt af massen i et glas med koldt vand for at se, om den stivner.

Pensl en form på ca. 18x25 cm med smagsneutral olie. Hæld karamelmassen i. Lad den stå overdækket i stuetemperatur til næste dag, hvor den skæres i stykker, der pakkes ind i papir eller cellofan.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.